ο Δημήτρης στο διαδίκτυο - vdimitris.gr
vdimitris - ποιητής ιστοσελίδων

Δημήτρης (θεματική ενότητα)

Διαγραφή από το newsletter

Ένα από τα χόμπι που καταναλώνουν τον χρόνο μου, είναι η διαγραφή από τα διάφορα newsletters στα οποία δεν θυμάμαι να είχα γραφτεί οικειοθελώς ως παραλήπτης αλλά και δεν νομίζω η μνήμη μου να με απατά.

(not provided) Μια άλλη διάσταση της μέτρησης

Το τελευταίο διάστημα διαβάσαμε για την encrypted search και για την εμφάνιση του περίφημου "(not provided)" στα στατιστικά του Google Analytics και ήδη πλέον έχουμε αρχίσει να το βλέπουμε να ανεβαίνει στις τοπ θέσεις της λίστας με τις λέξεις κλειδιά της εισερχόμενης κίνησης από οργανικά αποτελέσματα του Google.

Γράφτηκαν διάφορα X(*)τούτου, μουρμούρες/γκρινιά κυρίως, αλλά εγώ δεν θα σταθώ σε αυτά, θέλω να καταγράψω μια άλλη διάσταση...

Ιστιοσελίδες και ιστοσελίδες

Άλλο ένα κείμενο "εκπαιδευτικού" χαρακτήρα... δεν ξέρω αν είναι πάρα πολλοί, αλλά από τις έως τώρα παρατηρήσεις μου είναι αρκετοί, αυτοί που ψάχνουν για ιστιοσελίδες, αντί για ιστοσελίδες.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

Η βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας, όπως μπορεί κανείς εύκολα να συμπεράνει με μια πρόχειρη ετυμολογική ανάλυση, αναφέρεται στην βελτίωση μια ιστοσελίδας με σκοπό να φτάσει σε βέλτιστο επίπεδο.

Εκποίηση παλαιών ιστοσελίδων

Η εκποίηση μιας παλιάς ιστοσελίδας, αποσκοπεί στην αναζωογόνηση της δομής και του περιεχομένου που ήδη υπάρχει κάτω από ένα όνομα διαδικτυακού τόπου.

Η ανάγκη για εκποίηση μιας ιστοσελίδας, προκείπτει συνήθως μέσω της αυτοκριτικής του ιδιοκτήτη της εκάστοτε ιστοσελίδας, η οποία μπορεί να οδηγήσει στην εξεύρεση σφαλμάτων σε επιλογές του παρελθόντος, σχετικά με την αρχική κατασκευή της ιστοσελίδας.

Βρίσκεστε στην σελίδα 1, από τις 4 διαθέσιμες σελίδες

Περιήγηση στις σελίδες: Επόμενη σελίδα

Υπηρεσίες ποίησης ιστοσελίδων...

ο Δημήτρης λέει...

Σε επίπεδο εμφάνισης, μια όμορφη ιστοσελίδα αρκεί να είναι αξιοπρεπής.

Σε επίπεδο κατασκευής, μια σωστή ιστοσελίδα ΔΕΝ αρκεί απλά να δουλεύει

Χρήσιμα εργαλεία

  • Dropbox (αποθηκεύστε αρχεία online)

Συχνές ερωτήσεις