υπηρεσίες διαδικτύου : Ετικέτα θεμάτων στην ιστοσελίδα - vdimitris.gr
vdimitris - ποιητής ιστοσελίδων

Ετικέτα: υπηρεσίες διαδικτύου - δείτε τα διαθέσιμα θέματα

Τι χρειάζεται για μία ιστοσελίδα;

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μία ιστοσελίδα, έχουν την εύλογη απορία του "τι χρειάζεται;" για αυτό και κάπως έτσι ξεκινάμε και την συζήτηση για την κατασκευή της ιστοσελίδας τους. Αυτό που χρειάζεται λοιπόν, είναι τα εξής τρία:

  • το όνομα
  • η φιλοξενία
  • η κατασκευή

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

Η βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας, όπως μπορεί κανείς εύκολα να συμπεράνει με μια πρόχειρη ετυμολογική ανάλυση, αναφέρεται στην βελτίωση μια ιστοσελίδας με σκοπό να φτάσει σε βέλτιστο επίπεδο.

Εκποίηση παλαιών ιστοσελίδων

Η εκποίηση μιας παλιάς ιστοσελίδας, αποσκοπεί στην αναζωογόνηση της δομής και του περιεχομένου που ήδη υπάρχει κάτω από ένα όνομα διαδικτυακού τόπου.

Η ανάγκη για εκποίηση μιας ιστοσελίδας, προκείπτει συνήθως μέσω της αυτοκριτικής του ιδιοκτήτη της εκάστοτε ιστοσελίδας, η οποία μπορεί να οδηγήσει στην εξεύρεση σφαλμάτων σε επιλογές του παρελθόντος, σχετικά με την αρχική κατασκευή της ιστοσελίδας.

Ποίηση νέων χειροποίητων ιστοσελίδων

Η ποίηση ιστοσελίδων είναι μια διαδικασία ολοκληρωμένης προσέγγισης στην δημιουργία και την ύπαρξη μιας ιστοσελίδας, που ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια της συνχά αποκαλούμενης... κατασκευής ιστοσελίδων.

Υπηρεσίες ποίησης ιστοσελίδων...

ο Δημήτρης λέει...

Σε επίπεδο εμφάνισης, μια όμορφη ιστοσελίδα αρκεί να είναι αξιοπρεπής.

Σε επίπεδο κατασκευής, μια σωστή ιστοσελίδα ΔΕΝ αρκεί απλά να δουλεύει

Χρήσιμα εργαλεία

  • Dropbox (αποθηκεύστε αρχεία online)

Συχνές ερωτήσεις