ηλεκτρονικό εμπόριο : Ετικέτα θεμάτων στην ιστοσελίδα - vdimitris.gr
vdimitris - ποιητής ιστοσελίδων

Ετικέτα: ηλεκτρονικό εμπόριο - δείτε τα διαθέσιμα θέματα

Τρόποι πληρωμής στο internet

Ο πιο δημοφιλής τρόπος πληρωμής για αγορές μέσω internet λογικά πρέπει να είναι η πιστωτική κάρτα και για όσους δεν την διαθέτουν ή την αποφεύγουν υπάρχει και η προπληρωμένη κάρτα που γίνεται δεκτή σαν την πιστωτική. Είχα αναφερθεί σε αυτά και παλιότερα στο θέμα: Πληρωμές online και αγορές στο διαδίκτυο με ασφάλεια, αλλά μπορείτε να δείτε με την ευκαιρία και την paysafecard.

Κατασκευή e-shop

Με αφορμή πρόσφατο μήνυμα επικοινωνίας για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με την κατασκευή e-shop (στα πλαίσια μιας πτυχιακής εργασίας), σκέφτηκα να γράψω μερικά πράγματα που ίσως φάνουν χρήσιμα και σε άλλους που ψάχνουν το θέμα αυτό.

Ηλεκτρονικό εμπόριο και πωλήσεις ή σύμβαση από απόσταση

Το ηλεκτρονικό εμπόριο και τα e-shops, όλοι τα γνωρίζουμε σαν έννοιες και σαν δυνατότητες δημιουργίας πωλήσεων. Εδώ δεν θα αναλύσουμε τις προοπτικές του ηλεκτρονικού εμπορίου και τις ευκαιρίες που μπορεί να δημιουργεί για μία επιχείρηση αλλά θα κάνουμε μια αναζήτηση στα ψιλά γράμματα, αυτά που φημίζονται για το χάρισμα τους να δημιουργούν το μπέρδεγουέη.

Πληρωμές online και αγορές στο διαδίκτυο με ασφάλεια

Καθώς σταδιακά αυξάνεται το ενδιαφέρον για αγορές στο διαδίκτυο, σκέφτηκα να γράψω μερικά πράγματα σχετικά με τους τρόπους πληρωμής αλλά και την ασφάλεια των συναλλαγών.

Υπηρεσίες ποίησης ιστοσελίδων...

ο Δημήτρης λέει...

Σε επίπεδο εμφάνισης, μια όμορφη ιστοσελίδα αρκεί να είναι αξιοπρεπής.

Σε επίπεδο κατασκευής, μια σωστή ιστοσελίδα ΔΕΝ αρκεί απλά να δουλεύει

Χρήσιμα εργαλεία

  • Dropbox (αποθηκεύστε αρχεία online)

Συχνές ερωτήσεις