δωρεάν : Ετικέτα θεμάτων στην ιστοσελίδα - vdimitris.gr
vdimitris - ποιητής ιστοσελίδων

Ετικέτα: δωρεάν - δείτε τα διαθέσιμα θέματα

Drupal 7

Αρκετά παλιότερα, το Drupal το είχα δοκιμάσει λίγο σε μια demo εγκατάσταση τοπικά και γενικά μου φάνηκε ενδιαφέρον CMS. Πρόσφατα κυκλοφόρησε νέα έκδοση, το Drupal 7...

LAMP και WAMP servers

Οι LAMP και WAMP servers έχουν ένα κοινό... το AMP, το οποίο προέρχεται από τα Apache, MySQL και Php, δηλαδή:

TYPO3 : Open source CMS για εταιρικές ιστοσελίδες

Είχα αναφέρει σε άλλο post μια λίστα με open source CMS αλλά εκεί δεν είχε συμπεριληφθεί το TYPO3. Τί είναι;

Το TYPO3 είναι ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου – ΣΔΠ - (Content Management System – CMS) ανοικτού κώδικα για εταιρικούς σκοπούς στο διαδίκτυο ή σε ενδοδίκτυο (intranet). Προσφέρει πλήρη ευελιξία και επεκτασιμότητα καθώς παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο προκατασκευασμένων διεπαφών και λειτουργικών μονάδων.

bluefish 2.0

Το bluefish το έχω αναφέρει ξανά, στα δωρεάν προγράμματα κατασκευής ιστοσελίδων και σήμερα διαπίστωσα μέσω του update manager στο mandriva linux ότι υπάρχει διαθέσιμη νέα έκδοση, η 2.0.

Κατασκευή e-shop

Με αφορμή πρόσφατο μήνυμα επικοινωνίας για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με την κατασκευή e-shop (στα πλαίσια μιας πτυχιακής εργασίας), σκέφτηκα να γράψω μερικά πράγματα που ίσως φάνουν χρήσιμα και σε άλλους που ψάχνουν το θέμα αυτό.

Κατασκευή ιστοσελίδων... δωρεάν!

Ένα από τα πιο hot topics στον χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων είναι η κατασκευή ιστοσελίδων... δωρεάν! Τι είναι όμως αυτό που ωθεί κάποιον να γράψει κάτι τέτοιο στην μηχανή αναζήτησης;

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις...

Οι τελευταίες τάσεις στις... "τουριστικές αναζητήσεις"

Έντονη κινητικότητα παρατηρήθηκε στον κλάδο του τουρισμού για τον μήνα Φεβρουάριο, όσον αφορά στους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου, σύμφωνα με τα δωρεάν εργαλεία της Google, Google Trends και Google Insights.

Δωρεάν ρολόι στην ιστοσελίδα

Νομίζω όλοι συμφωνούμε ότι είναι σχεδόν απαραίτητο σε μία ερασιτεχνική ιστοσελίδα να υπάρχει ένα ρολόι. Είναι μάλλον κάτι σαν "άγραφος κανόνας". Άλλοι προτιμούν τα ψηφιακά (με νούμερα) και άλλοι κάποιο αναλογικό ρολόι (με δείκτες που κάνουν τικ-τακ).

Σχεδίαση ιστοσελίδων (web design)

Όπως είναι γνωστό (κι αν δεν είναι θα γίνει ευθύς αμέσως), η δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι σύνθεση δύο πραγμάτων, της σχεδίασης και του προγραμματισμού.

Παλιότερα ίσως δεν γίνονταν αυτός ο διαχωρισμός διότι κατά βάση μιλούσαμε για απλές στατικές ιστοσελίδες που δεν χρειάζονταν κάποιο προγραμματισμό.

Σήμερα, με τις σύγχρονες δυναμικές ιστοσελίδες, ο διαχωρισμός είναι διακριτός.

Η μανία για την δωρεάν καταχώρηση

Η δωρεάν καταχώρηση είναι μάλλον η "αγαπημένη" συνήθεια πολλών μόλις αποκτούν μία ιστοσελίδα, αλλά οκ... καλά είναι να ξέρουμε και τι κάνουμε.

Βρίσκεστε στην σελίδα 1, από τις 3 διαθέσιμες σελίδες

Περιήγηση στις σελίδες: Επόμενη σελίδα

Υπηρεσίες ποίησης ιστοσελίδων...

ο Δημήτρης λέει...

Σε επίπεδο εμφάνισης, μια όμορφη ιστοσελίδα αρκεί να είναι αξιοπρεπής.

Σε επίπεδο κατασκευής, μια σωστή ιστοσελίδα ΔΕΝ αρκεί απλά να δουλεύει

Χρήσιμα εργαλεία

  • Dropbox (αποθηκεύστε αρχεία online)

Συχνές ερωτήσεις