Η μανία για την δωρεάν καταχώρηση - vdimitris.gr
vdimitris - ποιητής ιστοσελίδων

Η μανία για την δωρεάν καταχώρηση

Η δωρεάν καταχώρηση είναι μάλλον η "αγαπημένη" συνήθεια πολλών μόλις αποκτούν μία ιστοσελίδα, αλλά οκ... καλά είναι να ξέρουμε και τι κάνουμε.

Το internet είναι γεμάτο με δωρεάν πράγματα και υπηρεσίες και μέσα σε αυτά και η δωρεάν καταχώρηση ιστοσελίδας ή επιχείρησης ή αγγελιών κλπ. Καλό θα είναι όμως, να γίνεται σωστά. Δηλαδή, όχι όπου βρεις φόρμα δωρεάν καταχώρησης με κουτάκια και από κάτω ένα κουμπί για προσθήκη, να γράφεις ότι θέλεις.

Συνήθως, μια μεγάλη πλειοψηφία, γράφει στην μηχανή αναζήτησης π.χ. το Google την φράση "δωρεάν καταχώρηση" και καθώς τα αποτελέσματα είναι πάρα πολλά... τα παίρνει με την σειρά και άσχετα με το θέμα ή το είδος της καταχώρησης ή τις τυχόν οδηγίες, αυτοί απλά γράφουν με συνοπτικές διαδικασίες αυτό που θέλουν και πάνε παρακάτω. Κάτι σαν... χειροκίνητο "robot" spam.

Μπορεί, για παράδειγμα, να πρόκειται για ένα κείμενο/άρθρο, όπως το υποφαινόμενο, που απλά να εξηγεί ή να αναλύει κάποια πράγματα γενικά γύρω από τις δωρεάν καταχωρήσεις (π.χ. πως μπορείς να εκμεταλλευθείς σωστά μία δωρεάν καταχώρηση) και από κάτω να υπάρχει μια φόρμα για σχόλια γύρω από το θέμα.

Δεν είναι καθόλου παράξενο (τουλάχιστον στο ελληνικό διαδίκτυο), πολύ σύντομα αντί για σχόλια να γεμίσει μηνύματα του τύπου "ξενοδοχείο στην Κρήτη... δείτε την ιστοσελίδα μας... www" κλπ.

Προφανώς, είδε "δωρεάν καταχώρηση" και τα κουτάκια, και πάνω στην βιασύνη για να πάει και παρακάτω, δεν είδε ακριβώς για τι πρόκειται.

Το ίδιο πιστεύω ότι είναι πιθανό να συμβεί σταδιακά και σε αυτήν την σελίδα, επαληθεύοντας τα παραπάνω. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που μου ξανατυχαίνει. Για να δούμε :-)

Ημερομηνία : 22/09/2008 (04:21:16)
Ετικέτες : , ,

Ίσως να σας ενδιαφέρουν και τα εξής θέματα...

Προσθήκη σχολιασμού | Σχόλια αναγνωστών RSS Feed προσθήκη στο Google

Σχόλιο από Taksidia στις 28/01/2009 (15:25:33)
Ταξίδια σε όλο τον κόσμο,Αεροπορικά εισιτήρια,μοναδικές προσφορες στους προορισμούς Τυνησία-Μαρόκο-Πράγα-Ισπανία-Παρίσι-Βιέννη-Μάλτα.
Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε γύρω απο το ταξίδι σας..Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα έτσι ώστε να φτιάξετε μαζί τους το ταξίδι των ονείρων σας!www.draketravel.com.gr 210-4292010
Σχόλιο από mprouno80 στις 12/03/2010 (18:41:22)
Οργάνωση εκδηλώσεων
Σχόλιο από Marantoni στις 22/08/2010 (18:27:19)
Η εταιρία Marantoni εξοπλίζει χώρους www.marantoni.eu
Σχόλιο από Λασκαρίδης στις 17/11/2011 (21:37:09)
Η επιχείρηση Ιωάννης Λασκαρίδης εξειδικεύεται στην διακόσμηση σαλονιού και τα νεοκλασικά έπιπλα. Τα έπιπλα φτιάχνονται στη Θεσσαλονίκη όπου είναι και η έδρα της.
Σχόλιο από Βαργιάμης στις 17/11/2011 (21:38:10)
Οικογενειακή επιχείρηση Βαργιάμης με πολυετή εμπειρία στις μεταλλικές κατασκευές

Προσθήκη σχολιασμού | Επιστροφή στην κορυφή της σελίδας


: Όνομα / Ψευδώνυμο

: E-mail (δεν δημοσιεύεται)

: Ιστοσελίδα (προαιρετικό)

Σχόλιο :
Υπηρεσίες ποίησης ιστοσελίδων...

ο Δημήτρης λέει...

Σε επίπεδο εμφάνισης, μια όμορφη ιστοσελίδα αρκεί να είναι αξιοπρεπής.

Σε επίπεδο κατασκευής, μια σωστή ιστοσελίδα ΔΕΝ αρκεί απλά να δουλεύει

Χρήσιμα εργαλεία

  • Dropbox (αποθηκεύστε αρχεία online)

Συχνές ερωτήσεις